Kuljetuspalvelut

Maa-aineskuljetukset – Asfalttikuljetukset – Maanparannusaineiden kuljetukset

Maa-aineskuljetukset

M.H. Välikangas Oy on maa-aineskuljetuksien ammattilainen Keski-Pohjanmaan alueella. Toimitamme kuljetuksia kotitalouksille mm. uudispihan rakentamiseen ja vanhan pihan kunnostustöihin ja ammattirakentajille rakennustyömaille. Toimitamme maa-ainekset suoraan asiakkaan kohteeseen sovitussa aikataulussa.

Maa-ainekset omilta kallio- ja sora-alueilta

Voit tilata meiltä kaikki maa-ainekset mm. sorat, hiekat ja mullat. Multamme on puhdasta sekä seulottua. Myymämme maa-ainekset toimitamme omilta maa-ainesten ottopaikoilta. Yrityksellämme on kaksi kallioaluetta ja kolme soranottopaikkaa. Meillä on myös luvallinen maankaatopaikka ylijäämämaa-aineksille.

Toimitamme mm. seuraavia maa-aineksia:

Kallio- ja soramurskeet
Salaojasorat
Täytehiekka
Ruokamulta
Pihakivet (pyöreää luonnonsorasta ja teräväsärmäistä kalliosta louhittua)

Asfalttikuljetukset

Kuljetamme asfalttia yhteistyökumppaneille tienpäällystysurakoihin. Työmaat vaihtelevat pienistä pihoista aina moottoriteiden päällystyksiin. Toimimme ELY-keskuksen vaatimuksien mukaisesti ja vastuullisesti mm. huomioimalla kalustovaatimukset sekä EURO-päästöluokitukset.

Maanparannusaineiden kuljetukset

Kalkin kuljetus maatiloille sopimusyhteistyössä maatalouskauppiaitten kanssa. Toimituskuljetuksiin sisältyy myös kalkin levitys.

M.H. Välikangas Oy