Maanrakennus­palvelut

Maarakennustöiden vahva ammattilainen

Olemme toimineet maarakennusalalla jo 1980-luvulta, jolloin yritys laajensi toimintaansa ja hankki ensimmäisen työkoneet. Monipuolisella ja nykyaikaisella kalustolla pystymme suorittamaan isotkin työmaaprojektit ilman välikäsiä. Yrityksellämme on viisi omaa maa-ainesten ottopaikkaa, joista kaksi on kallioaluetta ja kolme soranottopaikkaa. Meillä on myös luvallinen maankaatopaikka ylijäämämaa-aineksille.

Rakennusten ja teiden pohjatyöt

Teemme rakennusten ja teiden pohjatyöt alusta loppuun saakka yksityisille ja rakennusalan yrityksille. Hoidamme kaikki pohjatöihin vaadittavat työvaiheet. Meillä on kokemusta mm. omakotitalojen, autokatoksien sekä navettojen pohjatöistä. Kuljetamme tarvittaessa ylijäämämaa-aineksen pois kiinteistöltä.

Rakennamme vuosien kokemuksella myös uudet mökki- ja metsätiet sekä kunnostamme jo olemassa olevia. Kauttamme saat kaikkiin pohjatöihin vaadittavat maa-ainekset vaivattomasti paikan päälle toimitettuna.

Kaivinkonetyöt ja energiapuun korjuu

Teemme erilaisia kaivinkonetöitä mm. ojan kaivut sekä vesi- ja viemärityöt. Lisäksi tarjoamme energiapuun korjuuta tienvarsien pientareilta. Poistamme puut energiakouralla varustetulla kaivinkoneella. Meiltä onnistuu myös pihapuun kaadot!

Piharakentaminen

Tarjoamme maanrakennustöitä piharakentamiseen. Käytössämme on kolme erikokoista kaivinkonetta, joiden avulla hoidamme niin pienet kuin suuretkin työt. Teemme mm. piha-alueen pohjatyöt huomioiden oikeanlaiset kallistukset, nurmikon pohjatyöt sekä erilaiset kivityöt. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää, niin kerromme kuinka voimme auttaa.

M.H. Välikangas Oy